avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Citatie tribunal-sectia penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Citatie tribunal-sectia penala

Buna ziua.. am primit o citatie prin care sunt chemat in calitate de martor pentru fond-initiere,constituire de grup infractional organizat,aderare sau sprijinire a unui asemenea grup (Legea 39/2003 art.7 art 215 alin 1,2,3 Cpen,art.25 Cpen rap la art 290 Cpen,art 23 din Lg 656/2002,art 208-209 CPEN ART 270 ALIN 1 DIN lg 86/2006 art. 7,8,10 din LG 39/2003 ART 138 DIN lg 295/2004 art 279 alin.
Mai mentionez ca a fost trimisa de Tribunalul Constanta -sectia penala.
Va rog sa ma lamuriti daca se poate ce insemna mai exact,deoarece nu inteleg de ce am primit acesta citatie.. eu nu am fost in Constanta de peste 10 ani ,nu am rude acolo ,si nu inteleg cum pot fi implicata in acesta treaba.As fi recunoscatoare unui raspuns deoarece sunt cam speriata...Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 08:02, 24 Decembrie 2013
Sunteti chemata ca martor, ceea ce insemna ca aveti cunostinta ca anumite persoane au constituit un grup infractional organizat, au aderat sau au sprijinit un asemenea grup.

Nu este obligatoriu sa aveti legatura cu Constanta ci cu persoane care au legatura cu persoane din Constanta.
E zona de port acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pedepse pe legile vechi vdeny vdeny Va rog mult sa-mi spuneti care erau incadrarile pe legea veche la: legea 39/2003 art. 7, legea 241/2005 art 11 si legea 656/2002. Va rog mult (vezi toată discuția)
Grup infracțional dorotheea dorotheea Cum poate fi definit un grup infracțional, în termeni juridici? (vezi toată discuția)
Modificari in legea diicot dupa ncp? vaymoka vaymoka Stie cineva daca s-au modificat pedepsele la art. 7 si 8 din L 39/2003 ? Multumesc! (vezi toată discuția)