avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Libret de Economii cu dobanda
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Libret de Economii cu dobanda

Buna ziua. Am gasit astazi un carnet de la CEC, pe care scrie "Libret de Economii cu dobanda". Acesta mi l-au facut parintii mei cand eram mic si in care au pus la vremea respectiva niste bani. Carnetul a fost eliberat in februarie 1987, iar ultima actualizare in iunie 1993, moment la care mai erau 44 lei. Credeti ca acesta mai valoreaza ceva acum ?
Va multumesc anticipat pentru raspuns, si Sarbatori Fericite !!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:09, 25 Decembrie 2013
Nu mai valoreaza nimic.
Da, valoreaza 0,0044 lei.
N-ati pierdut mare lucru, nici pt acea vreme 44 de lei nu reprezenta o suma importanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cec livret de economii Mihaelaanton Mihaelaanton Mama mea detine niste livrete de economii de la CEC, cu sume importante pe ele. Sunt depozite, unul in valoare de 500000 lei, sunt si din acelea de 5000 lei cu ... (vezi toată discuția)
Inflatie razvan017 razvan017 Cum se calculeaza inflatia la o suma de 8000 de lei din anul 1987??? (vezi toată discuția)
Despagubire pt carnetele de cec din anii 1988-1989 slivneanu2001 slivneanu2001 Despagubire pt carnetele de CEC se dau?Am fost la cec si am primit raspuns ca : \"nu mai exista un astfel de depozit in baza noastra de date\". Mai se pot ... (vezi toată discuția)