Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema deoarece nu mai m-am lovit niciodata de aceasta situatie : Un angajat al societatii noastre a decedat in data de 26.12 , stiu ca in revisal se anunta in momentul in care iese actul de deces. De exemplu, daca anunt in data de 30.12 incetarea contractului cu data de 26 pentru ca atunci practic a decedat, nu va fi nicio problema din punct de vedere legal ?
Potrivit art.4 alin.1 lit.d din HG nr.500/2011, incetarea c.i.m. se înregistrează în registru la data încetării contractului individual de muncă/la data luării la cunoştinţă a evenimentului ce a determinat, în condiţiile legii, încetarea contractului individual de muncă.
Asadar, incetarea c.i.m. in cazul expus de dvs se poate face la data luarii la cunostinta de evenimentul respectiv.
Netransmiterea in termen constituie contraventie sanctionata cu amenda de catre ITM.
Transmiterea o voi face astazi , 30.12 , deoarece astazi am primit certificatul de deces. Daca salariatul a decedat pe data de 26 , pe 25 fiind libera , in revisal voi inregistra data incheierii contractului cu data de 24.12.2013 ?