mi sa desfiintat postul de referent cultural din 2010 iar in 2013 sept am castigat procesul cu primaria nici pina in prezent nu am fost chemata la servici sub pretextul ca fiind functionar public nu mai am dreptul sa imi exercit functia ca am o condamnare de 1 an cu inchisoare cu suspendare . intrebarea mea este ;beneficiez de noul cod penal din feb 2014 si ce trebuie sa fac ca nu au pus hotarare judecatoreasca in aplicare.
Nu mai puteți ocupa o funcție publică până nu intervine reabilitarea întrucât ați fost condamnată definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni care împiedică înfăptuirea justiției. Nu are nicio relevanță, din perspectiva prevederilor art. 54, lit. h) din Legea nr. 188/1999, faptul că dosarul în care ați fost condamnată nu are legătură cu activitatea desfășurată ca funcționar public. Dacă ați mai fi fost funcționar public la momentul condamnării definitive, raportul de serviciu ar fi încetat de drept.
Post vacant director
m.geta
Buna ziua
Sunt intr-o mare dilema.
Directorul institutiei a fost destituit din functia publica. Postul sau este vacant. O sa fie scos la concurs si ocupat de ... (vezi toată discuția)