avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenzi CFR datorate catre bugetului local
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenzi CFR datorate catre bugetului local

Buna ziua.
As dori sa aflu ce se intampla in situatia neplatii unor amenzi CFR datorate catre bugetului local in situatia in care nu am venituri , nici alte bunuri de valoare , mobile sau imobile ? Am primit somatie .
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: sorinmihut , utilizator 06:30, 29 Decembrie 2013
Executorul judecatoresc poate dispune procedura executarii silite inclusiv asupra bunurilor.drepturilor salariale-prezente si viitoare
Daca se va constata ca nu detineti bunuri in evidenta,executorul va incheia acte de procedura in acest sens
Se prescriu in timp. (5 ani socotite de 1 ianuarie a anului urmator nasterii creantei fiscale).
bestlegis a scris:

Se prescriu in timp.

Nu este obligatorie ca trecerea timpului sa atraga automat prescrierea amenzilor
Daca creditorul in termenul general de prescriptie,intocmeste si comunica acte procedurale,
termenul de prescriptie se intrerupe si sa reia un nou termen

Amenzile sunt din 2007...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere amenzi de circulatie pici80 pici80 as vrea sa stiu cand se prescrie o amenda de circulatie si o amenda administrativa (vezi toată discuția)
Executare salariu costin_tat costin_tat In luna mai 2008 am contractat un credit de nevoi personale de la TBI IFN SA pe o perioada de 5 ani la care am platit ratele aproximativ un an si jumatate. In ... (vezi toată discuția)
Prescriptia datoriilor mioaranoni mioaranoni Va rog sa-mi spuneti de unde stiu daca datoria mea catre banca, ramasa neachitata din motive personale, s-a prescris? Termenul de 3 ani de prescriere poate ... (vezi toată discuția)