avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Recalculare pensie.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Recalculare pensie.

In luna iunie, a acestui an, am primit o adeverinta de la consiliul judetean, din care rezulta ca in perioada 1999-2000, când am fost consilier judetean, s-a achitat CAS conform indemnizației pe care am primit-o. Casa județeana de pensii imi răspunde după 6 luni, printr-o decizie, ca nu am dreptul la recalcurarea pensiei, deoarece ma aflu sub incidenta Legii 2/1991, respectiv să-mi aleg functia de bază de unde se platesc contributiile la CAS. Mentionez faptul că eu am fost consilier județean din 1996-2000, dar nu s-a reținut CAS decât pentru perioada 1999-2000. Ce este de făcut? Vă multumesc.

Alte discuții în legătură

Ce reprezinta contributia pentru pensia suplimentara? sch sch Pe unele adeverintele(1990-1999) primite de la Angajator este mentionat , pe linga faptul ca a fost retinuta si virata contributia pentru CAS si faptul ca a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de consilier judetean pascu tavi pascu tavi In perioada 1996-2000 am fost și consilier judetean și functiunar public. Consiliul judetean mi-a emis o adeverintă din care rezultă ca am avut o ... (vezi toată discuția)
Pensionare Mia12 Mia12 Sunt pensionar cu pensie partial anticipata si in acelasi timp sunt consilier local. Datorita indemnizatiei primite de la primarie Casa de pensii mi-a taiat ... (vezi toată discuția)