avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Indemnizatie de consilier judetean
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Indemnizatie de consilier judetean

In perioada 1996-2000 am fost și consilier judetean și functiunar public. Consiliul judetean mi-a emis o adeverintă din care rezultă ca am avut o indemnizatie si in ce cuantum. Eu vreau să-mi depun dosarul de pensionare și aș dori să stiu dacă se va lua in calcul și adeverința de la consiliul județean. Vă mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Recalculare pensie. pascu tavi pascu tavi In luna iunie, a acestui an, am primit o adeverinta de la consiliul judetean, din care rezulta ca in perioada 1999-2000, când am fost consilier judetean, s-a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a ... b26ddg b26ddg Buna ziua, Doresc sa va supun atentiei urmatoarea problema:a Saptamana viitoare pot sa.mi depun dosarul pt pensie la limita de varsta (cu reducerea varstei ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de consilier local și/sau județean în perioada ... MariaBizau MariaBizau Indemnizația de consilier local și/sau județean în perioada 1992-1996, 2000-2004 se ia în calcul la stabilirea pensiei? (vezi toată discuția)