avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declarare tva la incasare optional
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declarare tva la incasare optional

La finele anului 2013 ma încadrez sub plafonul de 500.000 euro ce trebuie sa depun ca sa nu mai fiu înregistrat cu tva la încasare? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:24, 29 Decembrie 2013
Contribuabilii pot opta pentru a nu mai aplica sistemul TVA la incasare oricand in cursul anului 2014 prin depunerea unei notificari la Fisc pentru a fi radiati din Registrul persoanelor impozabile care aplica sistemul TVA la incasare. In aceasta situatie, organele fiscal vor opera radierea din Registru incepand cu data de 1 a perioadei fiscale urmatoare celei in care a fost depusa notificarea. Evident, pana la operarea modificarilor si radierea propriu-zisa, contrbuabilii vor continua sa aplice sistemul de TVA la incasare.

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala facturare tva la incasare WinstonSmith WinstonSmith Buna ziua, O societate activeaza din noiembrie 2013, a avut activitate comerciala (vanzare de echipamente industriale), a tinut contabilitatea normal si a ... (vezi toată discuția)
Nu mai vreau tva la incasare damariss damariss doresc sa ies din sistemul tva la incasare, ce document depun la fisc? multumesc pentru raspuns. (vezi toată discuția)
Publicare intarziata registru tva la incasare jonny_6 jonny_6 Am depus pentru o firma declaratia 097 de iesire din sistemul Tva la incasare pe data de 20.01.2014 , ca urmare a depasirii plafonului de 2.250.000 in luna ... (vezi toată discuția)