avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Drept la promovare recunoscut tardiv
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Drept la promovare recunoscut tardiv

in anul 2012,am absolvit studii superioare de lunga durata cu licenta.Am solicitat angajatorului transformarea postului si recunoasterea acestora,insa datorita faptului ca a fost organizat concursul in iunie 2013,tardiv,intrucat modificarile legislative din decembrie 2012,nu mi-au mai permis sa promovez pe functia de inspector principal ci in inspector asistent,pe acelasi salariu avut inainte de sustinerea examenului- referent III superior.
intrebare: pot dobandi dreptul care nu mi-a fost acordat desi am solicitat angajatorului in nenumarate randuri,scris,retroactiv?Ce trebuie sa fac?iar daca nu se poate ce portita legala sa abordez sa nu astept totusi trei ani pana la urmatoarea promovare,conform legii?Multumesc.

Alte discuții în legătură

Administratie locala Mirela28 Mirela28 Am o colega nelamurita...este angajata ca referent cl III, gradul superior, treapta 2 (contabil) iar acum a fost creat in orgamigrama un post de inspector ... (vezi toată discuția)
Promovarea in clasa lorelora lorelora Buna seara. Sunt referent superior intr-o institutie publica, anul acesta am absolvit o facultate cu studii de lunga durata si am promovat examenul de ... (vezi toată discuția)
Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)