avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere inmatriculare false
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere inmatriculare false

BUNA IN URMA CU 2LUNI ,AM FOST FOST OPRIT PE RAZA ALTUI JUDET,LA UN FILTRU AL POL RUTIERE FIIND DEPISTAT CU NUMERE DE INMATRICULARE FALSE,SI AUTO NEINMATRICULAT,AM COOPERAT ,AM INCERCAT SA LE EXPLIC PLOTISTIILOR CA MASINA AVEAM DE GAND SA O DUC 1KM JUMA PANA LA RAR,DAR SCUZELE MELE NU AU TINUT,AM COOPERAT,AM FOST CONDUS LA SECTIE PENTRU AUDIERI,MI SA RETINUT PERMISUL DE CONDUCERE,.MI SA ELIBERAT DOVADA FARA DREPT DE CIRCULATIE,DUPA AUDIERE MI SA COMUNICAT,CA SA ADUC ACTELE DE PROVENIENTA A MASINII PT A PUTEA SA O RIDIC,ACEASTA FIIND IMOBILIZATA PT CERCETARII,A-2 ZI LA PRIMA ORA AM INMATRICULAT MASINA RESPECTIVA SI MAM PREZENTAT CU ACTELE IN ORIGINAL,RESPECTIVUL AGENT SEF CARE INSTRUMENTEAZA CAZUL,MI-A COMUNICAT CA BENEFICIEZ DE CIRCUMSTANTELE ATENUANTE,IN FATA PROCURORULUI,SI CA CE RAMANE E SA ASTEPT,SA PRIMESC O COMUNICARE, IN LUNA MAI URMA SA DAU EXAMEN PT UN POST LA POL,FIIND PUS SUB URMARIERE PENALA NU AM DREPTUL,CE POSIBILITATII AM SA PRIMESC CAT MAI REPEDE AMENDA ADMNISTRATIVA SI NEINCEPEREA URMARII PENALE SAU SCOATEREA DE SUB URMARIERE PENALA,AM INTALES CA IN MOMENTUL IN CARE PRIMESC AMENDA,SA MA PREZINT LA JUD EMITENT PERMISULUI ,SE FACE PROCES DE CONSTATARE,SI DACA AM VECHIME DE PESTE 2ANI,SI NU AM MAI AVUT,NICIODATA PERMISUL SUSPENDAT,AM DREPTUL LA EXAMEN PT REDUCEREA PERIOADEI, A TRECUT APROAPE 2LUNI SI NU AM PRIMIT ABSOLUT NICI UN SEMN, VA ROG SA IMI EXPLICATII PROCEDURA ,SI CE AS PUTEA SA FAC SA GRABESC LUCRURILE.CU STIMA SI RESPECT.DAN (nu postati articole din lege precum ca ce am facut eu e infractiune,,inchisoare.... sunt constient de ceea ce am facut si de acea va cer ajutorul.,sfaturi sugestii.
Va puteti interesa de cursul dosarului dvs. la sectia de politie unde ati dat declaratie .
cum a zis si colega sa mergeti sa va interesati de mersul anchetei si eventual sa luati un avocat care ar putea sa-i zoreasca un pic.
Am sunat astazi ,dosarul mi-a fost trimis la cercetari penale,avetii idee cat timp o sa stea acolo si ce urmeaza ? va multumesc anticipat pt ajutor si sfaturi.
Ar fi indicat sa va deplasati pana la politie si sa luati legatura cu persoana care instrumenteaza cazul. Ii explicati situatia si poate va intelege....si va rezolva dosarul mai repede si va fi trimis procurorului de caz.....acesta va avea ultimul cuvant in legatura cu acest dosar.
AVETI IDEE DIN MOMENTUL IN CARE AJUNGE LA CERCETARI PENALE DOSARUL,IN CE TERMEN MAI EXACT AJUNGE PE MASA PROCURORULUI????? MULTUMESC INCA ODATA SI SCUZATI CA VA DERANJEZ CU PROBLEMELE MELE
Ultima modificare: Vineri, 10 Aprilie 2009
dan75, utilizator

Alte discuții în legătură

Am circulat in perioada de suspendare a permisului haiducie haiducie Buna ziua, In data de 13 dec. 2009 , am fost oprit de politie ca aveam viteza in localitate 89 km/h. Eu in acel moment credeam ca permisul meu nu mai este ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere suspendat florianca florianca Sotul meu a avut un accident in mai 2010 cu vatamare corporala. Partea vatamata nu a depus plangere nici pana in ziua de azi. Cum isi poate recupera ... (vezi toată discuția)
Termen de solutionare la parchet Ionatan Ionatan Am un dosar penal ce dateaza din decembrie 2008 deoarece am condus cu permisul suspendat. In luna aprilie a.c. la politie mi-au zis ca dosarul meu este trimis ... (vezi toată discuția)