buna ziua....relatia dintre mine si sotul se deterioreaza pe zi ce trece..am avut ceva probleme anul trecut..el a descoperit k l-am inselat insa hotarasem de comun acord sa trecem peste si sa ne vedem de casnicie in continuare ..din pacate are ceva probleme cu alcoolul si cum bea un paharel doua incepe cu certuri,isi inchipuie fel de fel de lucruri si ma ameninta k o sa-mi ia fetele.. .in momentul de fata el munceste iar eu sunt casnica...am grija de copii....ce sanse as avea la custodia copiilor?
Depinde de mai multe aspecte,varsta copiilor,domiciliul dvs dupa divort, in practica domiciliul minorilor se stabileste la mama iar autoritatea parinteasca se exercita in comun.
Daca va ganditi sa divortati, v-ar fi de folos dvs si copilelor ca inainte sa va gasiti ceva de munca, altfel veti pune ceva problema instantei care va trebui sa aleaga in a lasa fetele cu un parinte care are probleme cu alcoolul sau unul care nu are cu ce sa-i intretina.
Este foarte greu sa va ia opii si daca nu aveti loc de munca insa este riscant sa nu aveti loc de munca in caz de proces.
Instanta trebuie sa analizeze si felul in care este asigurat traiul material al minorilor.
Procesul dvs. poate fi destul de complicat daca el insista.
Va trebui sa va judecati destul de urat daca nu va veti intelege...
aprox 3 si 6 ani au fetele ...momentan nu ma ocup decat cu ceva vanzari pe net dar sunt constienta k asta nu ne-ar asigura traiul....plus k dk el ar vrea sa-mi faca rau ar putea sa-mi strice si relatia cu ai mei...in prezent stam in apartamentul parintilor mei...
Divorț cu minori
Georo2005
Buna seara.
Am nevoie de sfaturi cat se poate de amănunțite si daca se poate un cost estimativ.
Cei doi părinți decid sa divorțeze după ce mama este ... (vezi toată discuția)
Divort
Mdg Mai
Buna seara. S.a pus problema divorțului, avem 2 copii minori de 3 ani jumate si respectiv 10 luni, intrebarea este: copii raman la mama chiar daca mama nu ... (vezi toată discuția)