avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

am schimbat unitatea computerului si nu stiu cum sa reintroduc datele salvate pe un usb din revisalul instalat in cealalta unitate. ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:53, 4 Ianuarie 2014
Aveti un buton la "instrumente", care se numeste "restaurare baza de date".
Selectati directorul respectiv si apasati ok.
Este usor, nu va panicati.
1. Operatia se poate efectua apeland butonul "Restaurare baza de date" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Instrumente".
Aplicatia va afisa un mesaj de informare.

2. Daca se doreste suprascrierea informatiilor si restaurarea bazei de date se apsa butonul Yes, alftel se apasa butonul No.
Daca s-a ales optiunea de restaurare a bazei de date, se selecteaza locatia in care se afla baza de date salvata si se apasa butonul OK.

3. Aplicatia afiseaza mesaje informative succesive referitoare la restaurare pentru fiecare angajator existent in baza de date restaurata. Pentru fiecare dintre angajatorii inregistrati in baza de date restaurata se apasa butonul "Yes" daca se doreste restaurarea, altfel se apasa butonul "No".

4. In momentul in care operatia de restaurare s-a incheiat, aplicatia afiseaza un mesaj informativ: Baza de date restaurata cu scces

In dreapta-sus a interfetei de deschidere a programului REVISAL gasiti un semn de intrebare ? , click pe acesta si se va deschide manualul de utilizare. aici gasiti toate informatiile cu privire la ce operatiuni si cum se pot efectua acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preluare baza de date revisal suciugeorgeta suciugeorgeta Va rog daca cineva stie...cum pot prelua baza de date de la o contabila pentru a putea lucra revisalul si cum se introduce la mine in Revisal??? (vezi toată discuția)
Transfer date revisal cristinasta cristinasta Buna ziua, am si eu o intrebare din pdv tehnic, cum as putea sa fac, si anume- am instalat Revisalul pe calculatorul de birou si tot de acolo am transmis ... (vezi toată discuția)
Import revisal - schimbare calculator Anamaria1313 Anamaria1313 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati, Intalnesc urmatoarea situatie, a trebuit sa imi schimb calculatorul pe care aveam instalat Revisalul, si acum sunt in ... (vezi toată discuția)