avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL-D

Buna seara,

Doresc sa infintez o societate comerciala debutant. Am citi despre conditiile care trebuiesc indeplinite pentru infiintarea acestui tip de societate precum si despre facilitatile fiscale care pot fi obtinute.
Ma intereseaza daca sunt obligata sa realizez acel plan de afaceri in momentul constituirii societati sau acel plan de afaceri trebuie realizat doar in situatita in care se doreste accesarea alocatilor financiare nerambursabile (cele de pana la 10000 euro)?
Si as mai vrea sa stiu daca pentru obtinerea scutii de la plata taxelor de inmatriculare la Registrul Comertului trebuie sa fac ceva diferit?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 11:25, 5 Ianuarie 2014
Buna ziua,
Planul de afaceri il faceti dupa constituirea firmei si doar daca doriti sa primiti alocatiile financiare nerambursabile.
Cand faceti rezervarea de denumire trebuie sa aveti grija sa completati in continuarea numelui "SRL-D". In plus fata de un SRL normal trebuie sa mai redactati o declaratie in care sa mentionati ca nu detineti si nu ati detinut calitatea de asociat, actionar sau administrator in alta firma.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut. pentru infiintare srl-d care e procedura? zorila adrian zorila adrian am si eu o intrebare?Daca imi deschid SRL D trebuie sa am neaparat proiect si care sunt pasi pe care trebuie sa i parcurg. (vezi toată discuția)
Contribuii salarii srl d vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua daca imi fac un srl d de ce contributii la plata salariatilor sunt scutit si pentru cat timp? Ca sa primeasca 1000 de ron net un salariat, eu ca ... (vezi toată discuția)
Srl-d - angajati cu statut de pensionari/ 2 ore IRR IRR La un SRL-D( SRL debutant) am obligatia sa angajez cel putin 2 persoane. Este ok daca aceste doua persoane au statut de pensionari (la limita de varsta) si ii ... (vezi toată discuția)