avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu teren
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu teren

Acum ceva timp, am cumparat un teren care nu era imprejmuit si la care am niste vecini putin cam agresivi. Am reusit sa-l imprejmuiesc, sa evacuez gunoiul care fusese dus acolo deci , in sfarsit sa-l delimitez. De mentionat ca, in acest sens am obtinut autorizatie de constructie si am efectuat masuratorile cu un topometrist autorizat. In momentul inceperii lucrarilor de imprejmuire am intampinat o oarecare ostilitate din partea vecinilor, in final, acestia reusind sa limiteze imprejmuirea cu aproximativ 80 mp. , dupa calculele mele, respectiv 76 mp. dupa calculele topometristului. Deci am imprejmuit terenul , mai putin cei 80(76) mp pe care veciniimei nu m-au lasat sa-i imprejmuiesc spunand ca ii vor cumpara.
Daca ma poate sfatui cineva cum sa abordez problema, deoarece nu vreau sa am un conflict permanent cu vecinii mei.

Multumesc si astept parerile voastre!
Cel mai recent răspuns: AVOCAT ZAHARIA CALIN FLORIN , Avocat 15:19, 8 Aprilie 2009
scrieti doar un singur topic... multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema vecini teren fildes fildes Acum ceva timp, am cumparat un teren care nu era imprejmuit si la care am niste vecini putin cam agresivi. Am reusit sa-l imprejmuiesc, sa evacuez gunoiul care ... (vezi toată discuția)
Vecinii nu doresc ridicarea topo stanciuflorin1 stanciuflorin1 Salut! Am cumparat un teren extravilan si doresc să-l imprejmuiesc. Problema este ca terenul era delimitat de niste tarusi metalici, despre care aveam ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! va scriu în legătură cu o problemă pe care o ... Delilah123 Delilah123 Bună ziua! Va scriu în legătură cu o problemă pe care o am cu niște vecini, în urma cumpărării unui teren. Mai exact, în momentul în care am ... (vezi toată discuția)