avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Program bar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Program bar

buna as dori sa deschid un bar intr-o comuna la curte cu orar non stop am nevoie de acordu vecinilor?si de ce autorizati mai am nevoie

Alte discuții în legătură

Acord asociatie de proprietari privind tipul de activitate comerciala de la parter poiana teiului poiana teiului La parterul blocului vrea un proprietar sa deschida in spatiul sau o activitate non-stop care include bar si pacanele. Trebuie sa ceara si acordul locatarilor? ... (vezi toată discuția)
Orar lucru firma alin1980 alin1980 Buna ziua as dori sa intreb ceva in legatura cu programul-orarul unei firme.. CA patron de firma pot inchide oricand anuntand inainte persoanele ce se ... (vezi toată discuția)
Construirea unui service auto adi2300 adi2300 buna seara, pentru deschiserea unui service auto i-mi trebui acordu vecinilor? fara acordu vecinilor nu pot sa-l deschid , fiind in comuna la casa cu curte si ... (vezi toată discuția)