avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construirea unui service auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construirea unui service auto

buna seara, pentru deschiserea unui service auto i-mi trebui acordu vecinilor? fara acordu vecinilor nu pot sa-l deschid , fiind in comuna la casa cu curte si intrare separata,si cati metri trebuie sa aiba constructia de vecini? va multumesc

Alte discuții în legătură

Servitutea de trecere NeamtuAurel NeamtuAurel Doresc sa actionez in judecata vecinii pentru servitutea de trecere,insa cum pot sa fac ca in aceasta judecata instanta sa aiba si o alta varianta in cazul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. vă rog să mă ajutați cu cu. locuim la o casă ... Ioanaardelean154 Ioanaardelean154 Bună ziua. Vă rog să mă ajutați cu o informație legată de un proces în derulare pentru un pod comun. Locuim la o casă care are curte comună. În ... (vezi toată discuția)
Constructie service auto pisoiud pisoiud Buna ziua, doresc sa aflu care este distanta minima ce trebuie respectata intre o casa / locuinta si constructia unui service auto. Multumesc (vezi toată discuția)