avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Justitie cu interese
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Justitie cu interese

Am de cativa ani probleme cauzate de un grup infractori neprinsi vecini de scara. Am fost lovit, calomniat, insultat, amenintat si pentru ca politia ii acopera primesc mereu nup si fac lege in bloc. De data aceasta am proba clara, insulta si calomnie in scris- ca de obicei politia sectia a facut referat cu nup ignorind proba mea si procurorul a dat si ea nup. In trecut am avut certificat medico legal de la lovituri si tot nup. Vin azi sa va intreb de ce nu se aplica legile si de ce procurorii trec cu nesimtire peste insultele, lovirile si amenintarile probate incurajind repetarea lor? Ce se poate face ca golanii sa fie pedepsiti in aceasta tara?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:24, 10 Ianuarie 2014
Asa se procedeaza de cand s-a modificat legea.
In trecut se sesiza direct instanta de judecata.
Astazi se ocupa parchetele.

Se incurajeaza ca cetateanul sa isi faca dreptate singur iar daca isi face...risca sa suporte rigorile legilor penale...
Va multumesc pentru raspuns. Eu ce pot sa fac, ca nu mai pot trai asa? Cum sa rezolv? daca merg la Csm in audienta credeti ca fac ceva? Daca fac publica situatia in presa, pe net, rezolv ceva? Oricum ar fi mai bine decit nimic, nu?
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2014
Vienescu, utilizator
Parchetele au o practica in acest sens.
Daca indivizii continua cu astfel de manifestari antisociale in caz de agresiuni ar putea fi trimisi in judecata.
Csm nu va poate ajuta in acest moment.
Continua de ani de zile si primesc mereu nup, cum sa ii trimita in judecata cind ei ii spala cu dero ca sa mai repete infractiunile nestingheriti?

E unul care m-a batut pe mine' a primit Nup, acum a batut un jurist vecin, posibil tot nup sa ia pentru ca e in afaceri cu multi bani....droguri....diicot desi stie, il sare...
Daca exista agresiuni repetate dup NUP-uri ar trebui sa se faca mai mult.
Depinde de numarul de zile de ingrijiri medicale foarte mult.

Alte discuții în legătură

Am fost lovit- cum procedez ? Raul2012 Raul2012 Am fost batut de un tigan si ma doare urechea si ochiu mie umflat. Mia dat o palma si un pumn in ochi. Am dat declaratie dimineata ma duc sa fac plangere, ca ... (vezi toată discuția)
Deschidere dosar penal lmankml lmankml In ce conditii i se poate deschide cuiva dosar penal pentru violenta? (vezi toată discuția)
Plangere penala krs23 krs23 Buna seara.As dori sa depun si eu plangere penala la parchetul local pentru insulta, calomnie, amenintare, lovire si vatamare corporala....mentionez ca am ... (vezi toată discuția)