avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1010 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Primul act de adresare la CEDO
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Primul act de adresare la CEDO

Sunt in criza de timp, trebuie sa trimit urgentissim la CEDO un minim de informatii pentru a nu iesi din termenul incontestabil de 6 luni de la pronuntare...ma puteti ajuta ca un sfat? Ce pot scrie pentru inceput, pentru a mi se inregistra cererea, fara a avea emotii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:01, 11 Aprilie 2009
Incercati sa le trimiteti un minim de informatii :P
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2009
Andrei Dina, Avocat
Ce scrieti in cerere,e mai putin inportant si simplu in acelas timp.
Mai inportant este ce atasati la cerere.:)

Detectiv Particular FILIP STELIAN
#-o
Domnul detectiv imi cer scuze ca va atrag atentia pe aceasta cale cu o observatie ce tine de clasa a II-a la lectia de scriere insa va va ajuta pe viitor.
Intotdeauna inainte de literele P sau B dintr-un cuvant cand nu sunteti sigur daca este N sau M din cauza sonoritatii sa stiti de la mine ca este M. Adica este IMPORTANT nu INPORTANT. De asemenea este corect IMPUTERNICIT nu INPUTERNICIT, IMBATAT nu INBATAT si asa mai departe.
Este foarte important cum o redactati,nu este suficient sa va incadrati in termen,este important ca aceasta sa fie admisa,pentru a exista un proces.Parerea mea este ca trebuie scris..cam tot.Ca sa se poata reveni asupra ei,trebuie motivatii serioase,cum ar fi lipsa redactarii de la ultima instanta care a judecat cauza.
Exista un model de cerere care trebuie urmat.
Ceva de genul unui formular.
Dar daca nu aveti timp faceti cum puteti plangerea si atasati la ea ce trebuie.
O veti preciza ulterior daca chiar nu mai aveti timp deloc.

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Sesizare cedo Florin Lucian Manolescu Florin Lucian Manolescu Unde se poate adresa o persoană pentru a putea adresa o sesizare la CEDO? (vezi toată discuția)
Procurorul poate refuza sa efectueze urmarirea penala dispusa de instanta? Micaly Micaly Am inregistrat la Parchetul de pe langa Tribunal o PP pe numele lui X ce a fost solutionata cu NUP. In termenele legale, 278 Cpp am facut plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala pe trecerea de pietoni MihaiPatru MihaiPatru dupa cum spuneam , Vatamare corporala pe trecerea de pietoni si parasirea locului .. bun , m-am impacat cu parintii etc , am ramas cu parasirea locului , m-i ... (vezi toată discuția)