dupa cum spuneam , Vatamare corporala pe trecerea de pietoni si parasirea locului .. bun , m-am impacat cu parintii etc , am ramas cu parasirea locului , m-i s-a deschis un dosar penal am ajuns la solutionarea dosarului .. iar acu astept solutionarea Dosarului PENAL au trecut 6 luni , am fost la parchet m-am interesat si nimic nu pot sa rezolv nimic, ma poate ajuta si pe mine cineva? mai astept Mult? sau .. ce pot face pt solutionarea dosarului penal , imi trebuie permisu neaparat...
nu puteti decat sa asteptati pana la solutionarea dosarului. puteti sa depuneti eventual o cerere prin care sa cereti urgentarea solutionarii cauzei, dar nu stiu cat efect are.
Chiar daca ati recunoscut savarsirea faptei si ati ajuns la o intelegere cu partea vatamata,cercetarea penal are anumite faze,in care se administreaza probatorii,la fel si cercetarea judecatoreasca.Dvs.trebuie sa cunoasteti ca un procuror nu are numai dosarul dvs.,ca trebuie audiate persoane,efectuate probabil,expertize,etc.De aasemena in instanta este posibil sa pierdeti destul timp.De asemeni este posibil sa primiti o sanctiune penala,urmeaza eventual reabilitarea ,deci cam aveti de asteptat !
s-a facut expertiza , iar dosarul a ajuns la Procuror... dupa care am vorbit cu el si m-a anuntat ca mi se va solutiona in 3 sapt , care au trecut.. deja 1 luna si 2 saptamani , sa urmez sa fac o cerere , poate poate.... , dar mai am o intrebare cererea de solutionarea urgenta a dosarului o pot face fara avocat?
O puteti face si fara avocat,la fel cum va puteti apara eventual si in instanta,daca se ajunge acolo. Insisteti la parchet pentru solutionarea mai urgenta a dosarului. Numai ca atentie,in functie de solutie veti intra in posesia permisului. Asa ca analizati bine problema. Aparatorul are un rol inportant.
ok am inteles va multumesc, iar cu solutia , din cate am auzit...pedeapsa ar fi de o amenda administrativa si suspendarea dreptului de a conduce pe 3 luni ... iar eu am stat 6 , presupun ca numai stau iar 3 luni pe bara nu? deja avand 6 luni fara ....
Nup
ContSters75393
Buna ziua si salutare tuturor celor care raspund intrebarilor pe acest site.As avea si eu o intrebare.
Oare este corect din punct de vedere legal sa primesti ... (vezi toată discuția)
Lovita pe trecere
ramy84
Buna ziua, in cazul in care o persoana a fost lovita pe trecerea de pietoni si a primit doar 6 zile ingrijiri medicale care ar fi alta posibilitate de tragere ... (vezi toată discuția)