avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanta din Malaezia
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanta din Malaezia

Buna si La multi ani!
Am un titlu executoriu, un contract comercial investit cu titlu executoriu de o instanta din Romania.
Cum pot sa-l pun in executare in Malaezia?
Contractul e incheiat intre o societate din Romania si una din Malaezia, societatea din Romania este creditor, suma nu e asa de mare, aproximativ vreo 20 000 de USD.
Ce sanse am sa recuperez banii?
Daca ma puteti ajuta va rog sa-mi indicati cadrul legislativ!
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Oferta contract Calinpetru Calinpetru Un SRL primeste o oferta care are ca obiect: jucarii de Craciun si anume [Editat] la pretul de 20 usd buc,ordinele de cumparare se pot lansa prin scrisoare ... (vezi toată discuția)
Procedura de investire cu formula executorie a unui contract de imprumut autentificat la notar ioana_comsa213 ioana_comsa213 Buna seara, Va rog, spuneti-mi cum se procedeaza pentru investirea cu formula executorie a unui contract de imprumut. Ce costuri sunt pentru ducerea la ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie dincamihaela dincamihaela Va rog sa ma ajutati cu un sfat: am imprumutat in decursul anul trecut o suma de bani unei cunostinte. Am intocmit la notariat o hartie prin care persoana ... (vezi toată discuția)