avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... HCL deratizare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

HCL deratizare

Exista o hotarare a consiliului local din Oradea cum o singura firma a castigat licitatia pt a executa lucrari de deratizare, dezinsectie, intretinere spatii verz, curatenie pe teritoriul Oradiei. A aparut in ziarele locale ca toate firmele particulare sant obligate sa incheie contract de prestari sevicii cu aceasta firma ei fiind monopoli.. (nu prea am inteles) singurii care pot efectua aceste lucrari. Politia comunitara va amenda firmele care au contract cu alte firme. Noi ceilalti care aven aceleasi domeniu de activiotate si platim impozite de ani de zile.. noi ce facem ?. Ce lege.. care lege a comertului permite o asemenea hotarare din partea Consiléiului Local ?.. Exista asa ceva?.. De ce se mai elibereaza de la Camera de Comert si industrie CUI pt acest domeniu ?.. Inca ceva.. Daca o firma particulara are incheiat contract de prestari servicii cu o alta firma ea este obligat sa desfaca contractul respectiv si sa incheie contract cu firma agreata de Consilul Local..
Explocati-mi si mie cum se poate asta?????... :(

Alte discuții în legătură

Exclusivitate contract serviciu public vasile12 vasile12 Buna ziua, As vrea sa stiu daca PRIMARIA poate incheia un contract de exclusivitate cu o firma privind serviciul public de dezinsectie, dezinfectie, ... (vezi toată discuția)
Despre codurile caen adriano10 adriano10 buna ziua, de curand am infiintat o I.I. cu cod CAEN 8129- alte servicii de curatenie (prestari servicii de deratizare- dezinsectie- dezinfectie). Pentru ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare intre 2 societati Papp Cristina Carmen Papp Cristina Carmen Buna ziua! As dori sa fac un contract intre 2 societati comerciale si as avea nevoie de ajutor in vederea incadrarii sale juridice. Una din societati are ... (vezi toată discuția)