avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Instalare opfv 2014
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Instalare opfv 2014

Buna ziua,

Am incercat sa descarc de pe anaf aplicatia pentru opfv 2014 si imi da cea eroare,
a reusit cineva sa descarce ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: papiotta , utilizator 21:36, 20 Ianuarie 2014
Buna ziua,

Eu l-am descarcat de aici, l-am instalat si este complet functional.

[ link extern ]

Numai bine
Multumesc frumos l-am instalat si eu de aici , spuneti-mi va rog din ce am obsevat ibanurile nu sunt modificate deci se merge in cotinuuare e bs, basf dar pentru accesorii este aceasi regula doar tva are cont special restul in aceelasi cont ca si datoriile ? La cod angajament si la indicator angajament din ce am inteles noi nu trebuie sa completam ?

Multumesc
Ultima modificare: Marți, 7 Ianuarie 2014
Lizuca12, utilizator
Ce inseamna "IBAN platitor"? Nu pot lista FV pentru ca nu am completat acest camp. Eu foloseam vechea versiune EuroForms 4.0 si nu cerea asa ceva. Mentionez ca nu am cont in banca.
Am comis o eroare...oboseala isi spune cuvantul. Incercam sa completez OP crezand ca e FV...sunt praf...scuze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actualizare program ordin de plata si foi de varsamant – versiune din 26.11.2012  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Aplicatia pentru prelucrarea asistata, validarea si listarea ordinelor de plata/foi de varsamant conform cu OMFP nr.246/2005 cu modificarile si completarile ... (vezi toată discuția)
Taxe salarii elascurtu elascurtu Buna:) As vrea sa stiu si eu in ce conturi IBAN ale trezoreriei se platesc taxele aferente salariilor (CCI, somaj pers, somaj unit, cass pers, cass unitate, ... (vezi toată discuția)
Amenda itm Mihaela Tudor Mihaela Tudor O societate a fost verificata de ITM si a primit amenda .Doresc sa achit amenda prin virament insa nu sunt sigura cum trebuie intocmit OP. Mi s-a dat un cont ... (vezi toată discuția)