avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Obtinere credit !
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Obtinere credit !

Buna ziua ! O intrebare scurta pentru cei din domeniul bancar ! La un salariu de 4800 de lei net si cu credite in desfasurare platite la zi in valoare de 2000 de lei daca vreau sa aplic pentru un card avantaj de cumparaturi (BCR) cu un plafon de 5000-6000 de lei credeti ca sunt sanse?
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 18:12, 6 Ianuarie 2014
asta tine de politica bancii si ar fi indicat sa intrebati un consultant al BCR, o puteti face online pe pagina lor oficiala.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - poprire ContSters313331 ContSters313331 Buna dimineata! Am un credit la Cetelem de 5800 ron pe 120 de rate lunare fixe din cauza crizei economice am ramas in urma cu plata ratelor, din credit am ... (vezi toată discuția)
Lyoness Dan Marcu Dan Marcu Buna ziua, a auzit cineva despre sistemul Lyoness pana acum ? Recent am aflat informatii despre el, dar contractul care trebuie semnat si termenii si ... (vezi toată discuția)
Rata cetelem melente86 melente86 BUNA ZIUA IN URMA CU 4 ANI AM FACUT O RATA LA CETELEM MENTIONEZ CA SUNT PERSOANA CU HANDICAP GRADUL 2 AM FOST ANGAJAT LA UN ATELIER PROTEJAT SI ATUNCI MIAM ... (vezi toată discuția)