Buna seara!
Pe data de 31.12.2013, am intocmit o decizie colectiva de majorare a salariului minim la 850 lei, careia i- am dat un numar din registrul de decizii, cu un tabel care cuprinde toti salariatii la care s-a majorat salariul si am transmis prin revisal.
Am scos pentru fiecare salariat cate 2 exemplare de act aditional, pe care fiecare va semna si va primi cate un exemplar, iar exemplarul 2 va ramane la dosarele lor personale.Am procedat asa pentru a demonstra ca salariatii au luat la cunostinta modificarea salariului.
Va rog sa-mi spuneti ce numere sa dau la actele aditionale ?
Va multumesc!
Daca ati intocmit o decizie de modificare a salariilor , nu mai era nevoie si de act aditional de modificare a salariului.
In acest caz, fie incepeti numerotarea de la 1 , fie continuati cu numerotarea ramasa de la ultimul act aditional . De exemplu, unui salariat i s-a modificat de 3 ori c.i.m. pri acte aditionale care au numarul 1; 2, respectiv.3 si acum urmeaza numarul 4.
Salariul minim 2014
ataela1
Va rog sa-mi spuneti daca pentru a modifica salariul minim pe economie al angajatilor,conf.HG 871/2013 trebuie facut un act aditional la CIM.
Daca da,acesta ... (vezi toată discuția)