avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional

Buna seara!
Pe data de 31.12.2013, am intocmit o decizie colectiva de majorare a salariului minim la 850 lei, careia i- am dat un numar din registrul de decizii, cu un tabel care cuprinde toti salariatii la care s-a majorat salariul si am transmis prin revisal.
Am scos pentru fiecare salariat cate 2 exemplare de act aditional, pe care fiecare va semna si va primi cate un exemplar, iar exemplarul 2 va ramane la dosarele lor personale.Am procedat asa pentru a demonstra ca salariatii au luat la cunostinta modificarea salariului.
Va rog sa-mi spuneti ce numere sa dau la actele aditionale ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: miroslava , utilizator 18:52, 7 Ianuarie 2014
Daca ati intocmit o decizie de modificare a salariilor , nu mai era nevoie si de act aditional de modificare a salariului.

In acest caz, fie incepeti numerotarea de la 1 , fie continuati cu numerotarea ramasa de la ultimul act aditional . De exemplu, unui salariat i s-a modificat de 3 ori c.i.m. pri acte aditionale care au numarul 1; 2, respectiv.3 si acum urmeaza numarul 4.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim 2014 ataela1 ataela1 Va rog sa-mi spuneti daca pentru a modifica salariul minim pe economie al angajatilor,conf.HG 871/2013 trebuie facut un act aditional la CIM. Daca da,acesta ... (vezi toată discuția)
Decizie sau act aditional pentru modificare salar minim? ContSters86219 ContSters86219 As vrea sa stiu cum este corect in cazul majorarii sal minim de la 670 la 700, sa intocmesc decizie sau act aditional la CIM? multumesc (vezi toată discuția)
Acte de intocmit pentru modificarea salariului minim de la 1 ian 2014 andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 buna ziua, as vrea sa stiu si eu va rog cum se procedeaza in cazul modificarii salariului de baza de la 800, la 850 lei a unui salariat (firma are doar un ... (vezi toată discuția)