avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Problema mare cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Problema mare cu vecinii

Buna ziua,

M-am mutat recent intr-un bloc unde sunt proprietar si am intalnit cei mai nenorociti vecini, am de a face cu un politist la rutiera la un etaj si fratele lui(cred) la urmatorul etaj.

Imi place sa ascult muzica in limita decenta, nu am dat petreceri sau ceva de genul dar oamenii m-au amenintat ca o sa-mi faca rau daca nu plec din bloc si chiar asa au facut.

Dupa 12 zile de stat acolo ma trezesc pe vechea adresa cu un proces verbal intocmit in birou(scris incredibil de frumos si citet) de Politia Locala cum ca eu am deranjat linistea locatarilor cu amenda de 500 lei, scriind ca REFUZ sa iau la cunostiinta si sa semnez cu toate ca nu stiam de existenta acestui proces verbal! Este trecut un martor acolo tot cu acelasi scris, si semnatura martorului este foarte putin vizibila.

In continuare m-am trezit cu politia locala, jandarmeria, politia rutiera la usa in fiecare seara spunandu-mi ca au primit o reclamatie cu toate ca nu ascultam muzica in momentul in care au venit. Mi-au luat datele doar dar deja mi-e teama sa nu mai vina alte procese verbale facute in birou precum cel primit.

Cum pot sa tratez problema aceasta si cum pot s-o rezolv, mentionez ca nu exista rezolvare prin dialog cu vecinii avand in vedere ca am avut o singura discutie cu ei si aia a decurs foarte urat din partea lor, urland jignind si amenintand.

Cunosc legea 61/1991, stiu ce nu am voie sa fac dar nu stiu cum sa tratez problema proceselor verbale facute doar de dragul de a fi facute si a face rau.

Va multumesc anticipat,

Anonim in siguranta.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:22, 7 Ianuarie 2014
Puteti formula plangere contraventionala impotriva PV
Daca intentionati sa continuati sa locuiti in acel imobil,pentru a preintampina alte neplaceri analizati oportunitatea aplicarii de suport protector fonic pe peretii comuni vecinilor sensibili

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice dory3084 dory3084 Buna ziua, Am si eu o problema ca si multi alti locatari si anume : stau la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje si din pacate la parter am un vecin care mai tot ... (vezi toată discuția)
Vecina sensibila julie88 julie88 stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)
Galagie bloc - certuri/tipete/trantit noaptea frecvent mihaela_miha mihaela_miha Buna ziua! Pe la finalul anului trecut m-am mutat la casa mea (apartament, etaj 6 din 10). Totul bine, doar ca desi zona/blocul sunt civilizate, vecinii care ... (vezi toată discuția)