avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Reguli de prevedere a anumitor coduri CAEN in actul ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Reguli de prevedere a anumitor coduri CAEN in actul constitutiv.

Buna ziua !

Va rog lamuriti-ma si pe mine referitor la urmatoarea chestiune.
La intocmirea unui act constitutiv se pot introduce in acesta oricare coduri si oricate ? Adica, poate fi prevazut un singur obiect de activitate principal si oricate si orice fel de obiecte de activitate secundare ? Fara nici un fel de restrictii si incompatibilitati?
Spre exemplu, am gasit intr-un ghid ca o societate ce efectueaza servicii de paza, nu poate avea nici un alt fel de activitate in afara de aceasta. Dar nu inteleg daca se refera la o astfel de incompatibilitate doar in ceea ce priveste autorizarea functionarii si pentru alte activitati, ori si cu privire la prevederea obiectelor in actul constitutiv (sau statut). La fel este si in cazul activitatilor desfasurate de detectivii particulari.

Si ca o ultima rugaminte, daca aceste incompatibilitati se refera doar la autorizarea functionarii, nu si la obiectele de activ. prevazute in actul constitutiv, imi puteti indica va rog ceva legislatie sau un ghid ceva, pentru a intelege care activitati pot fi trecute impreuna, ori care activitati pot fi autorizate impreuna si deci desfasurate de aceeasi societate comerciala.

Va multumesc foarte mult pentru lamuririle ce mi le ve-ti oferii ! Si bineanteles va voi multumi si cu aplauze ! :)
Cel mai recent răspuns: LuchianSeb , utilizator 15:43, 7 Ianuarie 2014
Oricate, insa nu oricare. Spre exemplu nu puteti trece codul de fabricare al armelor si munitiilor ..... sau codul CAEN care reglementeaza activitatea bancilor, spitalelor, etc. ....Dati-mi o adresa de mail si va trimit eu lista activitatilor interzise
Bine, va multumesc foarte mult !
Va trimit adresa de mail printr-un mesaj privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma de taxi - obiect de activitate secundar, legalitate aylyn87 aylyn87 Buna ziua, As dori sa infiintez o firma de taxi. Imi puteti spune ce coduri caen am voie sa mai scriu in actul constitutiv in afara de cel principal, ... (vezi toată discuția)
Un functionar public cu statut special (fara atributii de psiholog ... danageo danageo Un functionar public cu statut special (fara atributii de psiholog in fisa postului) poate desfasura activitati de psihologie in cadrul unui cabinet ... (vezi toată discuția)
Caen secundar nespecificat la orc Emamea Emamea Buna seara, Intentionez sa inffintez o firma cu mai multe coduri secundare CAEN (peste 30). In formularul de la Registrul Cometului am vazut ca se declara ... (vezi toată discuția)