avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozitul pe venituri realizate din închirierea ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozitul pe venituri realizate din închirierea locuinței

Vă salut. Aș dori să știu dacă cei angajați, cărora li se opresc toate dările către stat direct pe ștatul de plată, trebuie să plătească acea taxă pentru sănătate din venitul realizat în urma cedării folosii unui bun imobil.
Cu mulțumiri,
D.Eduard

Alte discuții în legătură

Cum e bine sa ma angajeze ca asistent medical zefir zefir La firma privata mi s a propus ca modaliatate de angajare ca asistent medical, contact de prestari servicii, va rog lamuriti ma daca e bine acest mod, eu sa ... (vezi toată discuția)
Efecte legea darii in plata Amalia Dinu Amalia Dinu Buna ziua. As dori sa intreb daca, avand in vedere ca datoria catre banca, trebuie sa se stinga in momentul cedarii dreptului de proprietate asupra imobilului ... (vezi toată discuția)
Impozit pe salariu la persoanele cu handicap sandita sandita Persoanele cu handicap mediu accentuat, cât impozit pe salariu trebuie sa plătească? Multumesc! (vezi toată discuția)