avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile pfa

Cheltuielile de transport cu microbuzul , in vederea ajungerii la locul prestarii serviciilor, pentru a depune documentatii, in vederea realizarii obiectului de activitate, se pot deduce pe baza biletelor de microbuz?

Alte discuții în legătură

Pentru decontarea navetei saptamanale maria.costan maria.costan Buna seara.... Sunt bugetar... pana anul trecut seful contabil de la noi mi-a decontat valoarea biletelor de microbuz.. anul asta a zis ca nu mi le mai ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli transport salariat tatiana1 tatiana1 Am primit pentru transportul salariatului de la domiciliul sau la locul de munca: -bilete de calatorie microbuz - bon fiscal microbuz si -bon fiscal ... (vezi toată discuția)
Tva intracomunitar chirii gacon gacon buna ziua, societatea noastra din Romania doreste sa inchirieze un teren unei societati din Ungaria, societate care inchiriaza respectivul teren in ... (vezi toată discuția)