avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuirea
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuirea

Buna.Soacra mia are acuma 91 de ani si ma arogat sa ajutam sa desfaca un contract de intretinere care a facut su fiu sa fara se sda siama a fost pocalita.Am pierdut procesu la judecatorie adversari adus martori mincinosi.La tribunal ajuns decisie dela primarie unde sa dovedit ca fiu lu soacra mia si nevasta lui nu fac nimica ce scrie in conract .Mai mult abatut si agresat verbal si fizic pe soacra mia si pe mine si nevasta mia. Socra mia a castigat procesu la tribunal dar adversari acerut revizuirea..Dupa 5 luni de amanari tribunalu sa pronuntat ca nu ie competent si trimis dosaru la curtea de apel.Sa amana forte mult din causa ca advesari a zis ca aman procesu pana nu more scorpia asa a zis de soacra mia.Acuma intrebarea cum procediasa curtea de obicei cine castiga.Mai important decisia dela judecatorie sau tribunal.Scuze pt gramatica sunt strein .Moltumesc

Alte discuții în legătură

Revendicare 8 ani Gordan Gordan Draga Priateni nevasta mia avut grije de un batran la Florida.Nainte de mori afacut testament unde lasa casa si gradina apromaxativ 4300 mp la nevasta mia.Am ... (vezi toată discuția)
Amanare proces sucesiune Gordan Gordan Nevasta mia a descis un proces anulare sucesiunea falsa .Problema ie urmatore trebuie cititi 13 fraci din care 5 au domnicilu in state .Trei dintre frati nu ... (vezi toată discuția)
Consecinþele admiterii unei cereri de revizuire Gordan Gordan Buna ziua varog daca pote cineva sa ma ajuta.Am avut proces cu desfacera contractu de intretineria .La judecatorie am pierdut dar am castigat la tribunal.Acuma ... (vezi toată discuția)