avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare 8 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare 8 ani

Draga Priateni nevasta mia avut grije de un batran la Florida.Nainte de mori afacut testament unde lasa casa si gradina apromaxativ 4300 mp la nevasta mia.Am depus acte la primarie data de 2002.Omu care se ocupa de acte tot timpu gaseste motive si ne amina deja atrecut 8 ani .Acuma acerut dela nevasta mia laptop pentru sa faca mai repede comisiia.Spuneti im ce sa fac unde sa ma aduc la prefect sau la Bucuresti.Va moltumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Gordan , utilizator 20:12, 20 Martie 2010
Mostenirea despre care vorbiti unde se afla in Romania sau in Florida?
Scuse nam scris bine gramatic.
Nu gramatica e problema. E de inteles pentru cineva care nu scrie zilnic in romaneste.

Am sters mesajul care identifica imobilul. Cred ca ar trebui sa luati legatura cu un avocat din acel oras pentru a se interesa de stadiul cererii de retrocedare.
Povestea cu laptopul ...nu miroase bine.

Din cele ce spuneti, ghicesc ca omul nu avea acte pe teren si/sau casa ori le-a avut in proprietate, dar au fost preluate de stat si atunci s-a facut o cerere de retrocedare (fie comisiei de aplicare a Legii 18/1990, fie o cerere intemeiata pe Legea 10/2001 pentru intravilan).
Sunt putine detalii si, fara acte in fata, oricat am incerca noi sa ghicim, putem sa nu nimerim exact problema.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Martie 2010
romascanu, moderator
Domna avocata Romascanu va moltumesc forte frumos pt ajutor.Se vede ca sinteti avocata profesionala ati inteles tot cum a fost.Da batrnu de care avut grije nevasta mia emigrat din romania anul 1976 .Nainte de pleca a fost ciemat la securitate si obligat sa donese casa si teren.Am anulat donatie cu setinta de curta de apel Timisoara. Acuma problema ie batrnu avut pe fisu sa care morit nainta lui si avut jumate din casa si teren.Primaria acuma treba sa faca comisie si sam da solutie.Mai egsista opstacole jumate numa din casa acuma 34 de ani acumparat dela sora vitrga lui batrnu do persone care si acuma stau acolo si nu ma lasa sa intru acasa.Mai ieste facut bloc pe terenu si sint facute 14 garaje.Dar ce mai mare problema sint fuctionari din primarie care trag de timp si fac santaj sa le dau spaga.Stiu treba sa iau un avocat .Nu sti daca poteti domnavostra sa va angajesi sau daca aveti pe cineva sa recomandati scuse daca nam scris bine .Cu respect Gordan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Strein batut in casa socrei Gordan Gordan sint cetetian american casetorit cu o rominca la timisoara acuma 2 luni am fost la visita la socra mia unde am fost atacat de asa zis nepoti si batut cu pumni ... (vezi toată discuția)
Cetetian american am fost batut la timisoara la socra mia ia ie singur martor am 5 zile de ingrijire medicala Gordan Gordan Sint cetetian American casetorit la Timisoara.Acuma 2 luni am fost la visita la socra mia la Timisoara acolo ma atacat trei persone si ma alovit cu pumni si ... (vezi toată discuția)
Furt calificat sau polititstul vrea sa ma traga artur8411 artur8411 bune seara in primujl rind varog scuzatima daca nu scriu prea corect dar sunt tare stresat problema mea este urmatorul: am avut o masina si am vrut so o vand ... (vezi toată discuția)