sint cetetian american casetorit cu o rominca la timisoara acuma 2 luni am fost la visita la socra mia unde am fost atacat de asa zis nepoti si batut cu pumni si scaun avenit politia si nu intrat nuntru in camera unde a fost spart perete si a fost singe peste tot mi a spart nasu.Am depus plangere la politie numa acolo im tot spun ca aica nuie america si ca nu merge casu mai departe de procuratura.Spuneti im varog am sanse sa ajung la tribunal si ce mai pot sa fac politisti nu afacut traba cum trebuie. molcumesc frumos Gordan
Avand in vedere relatiile existente ,incercati solutionarea amiabila
In caz contrar,formulati plangere la politie
Adresati-va la autoritati pentru a obtine document medical
daca au trecut 2luni de la incident nu prea mai aveti ce sa faceti ,pt ca a expirat termenul legal in care ati fi avut dreptul sa faceti plangere la politie.
Agresorii( nepotii soacrei dvs.) pot fi trasi la raspundere penala, pentru savarsirea infractiunii de loviri si alte violente , daca depuneti plangere, la politie sau parchet, in termen de 2 luni de la data la care ati stiut cine sunt faptuitorii. din pacate insa, daca nu mai exista si alti martori in afara soacrei, ea fiind afin cu dvs. de gradul 1 , nu poate fi audiata ca martor. Consultati un avocat si vedeti ce puteti face. Succes.
Domna Cristina va moltumesc pt raspuns.Dar agenti de politie care avenit aputut sa vada ca numa io am fost batut si a fost apart tot in casa si perete de rigips si tot sa intemplat la ora 9 siara in camera nu a fost martor numa io si socra .Dar totusi un pic de logica si bun simt egsista faptasi motiv si am primit 5 zile de ingrijire medicala .Io am depus plangera la timp numa politistu zice ca nam nico sansa.Cu respect Gordan
Da, aveti certificat medico-legal, insa va fi mai greu sa probati cine v-a batut, in lipsa martorilor , ori asa cu m am spus , nu cred ca soacra va fi acceptata drept martor. Sigur ca exista mici sanse, insa doar daca ne bazam pe logica si bun simt nu merge, in drept, daca acuzam pe cineva, trebuie sa aratam dovezi , pentru ca el sa fie tras la raspundere . Sa va luati neaparat avocat, fiindca s-ar putea ca sansele dvs. sa fie mai mari in acest fel.