avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul sot - jigniri
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul sot - jigniri

Buna ziua san divorzata de 5 anni avem doi copii care sant la iel judecatoru nu a vrut sa mi dea mie le trimit pensie. Io sant in italia sant casatorita cu un italian avem o fetita. Da fostu meu sot nu ma lasa in pace imi trimite mesage nu foarte placute ca sa duce la 9 manastiri jigneste gamilia mea mama mea surorile mele ce sant pe facebok ce as putea sa fac ajutor nu mai po mam saturat ....multumesc
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 12:57, 9 Ianuarie 2014
Ii blocati apelurile pe telefon sa nu mai primiti mesaje de la el, iar pe facebook, il scoateti din lista

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand 2 persoane se divortiaza Emilia87 Emilia87 Buna ziua am fost casatorita si am 2 copii sant divortata Judecatoru a decis ca copii sa ramana la fostu sot ,eu am plecat in Italia sa lucrez am cunoscut un ... (vezi toată discuția)
Incalcarea dreptului copilului elenazahiu elenazahiu Fostul meu concubin incearca prin orice mijloace sa manipuleze fetita mea de doar 6 ani impotriva mea.Santem despartiti de 8 luni,eu am plecat din casa in care ... (vezi toată discuția)
Proces - schimbare domiciliu minori annemon annemon Buna seara,va rog frumos,doresc niste lamuriri,inn legatura cu un proces minori.In anul 2009,am divortat de fosta sotie,am castigat procesul de incredintare ... (vezi toată discuția)