avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1774 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere stramutare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere stramutare

am calitatea de inculpat. La urmatorul termen vreau sa introduc o cerere de stramutare. Ma intereseaza daca dupa ce predau cererea presedintei la inceputul sedintei, ma ridic in picioare si ma intorc cu spatele la instanta, asta ca forma deprotest impotriva neregulilor si nerespectarii procedurii penale de catre judecator si procuror/ Pot fi sanctionat petru acest gest, sau poate avea alte repercursiuni negative asupra mea?
Depuneti cererea de stramutarea la Curtea de Apel Iasi stimabile, cererea se inregistreaza pe rolul secţiei penale, sub un numar distinct de cel al dosarului ce priveste cauza ce se doreste a fi stramutata, cererea trebuie sa fie motivata, aratati situaţia de fapt fata de care este necesară stramutarea, iar motivele trebuie sprijinite pe probe, astfel inscrisurile pe care le deţineti şi pe care se sprijină cererea se alatura la aceasta, daca ati apela la un avocat cred ca ar fi benefic pentru dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutarea procesului oltul oltul in ce conditii se poate stramuta un proces penal? (vezi toată discuția)
Stamutare dosar penal gancuta gancuta pot cere stramutarea dosarului pe baza anchetei la parchet ?s-au dictat la martori ce sa scrie in declaratii (vezi toată discuția)
Pot solicita schimbarea judecatorului sau stramutarea procesului in alt oras? aldearocsana aldearocsana as dori ca procesul fratelui meu pentru omor din culpa sa fie mutat in alt oras daca s-ar putea sau macar sa fie schimbata judecatoarea deoarece locuim intr-un ... (vezi toată discuția)