avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Documente necesare pentru curatatorie eco procedeu ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Documente necesare pentru curatatorie eco procedeu uscat

sunt intr.individuala cu activitate principala de comert cu amanuntul,am adaugat cod CAEN la ONRC pentru o curatatorie ecologica cu procedeu uscat si am deschis-amcompartimentat spatiul in care se desfasoara activitatea existenta anterior functionand concomitent cu aceeasi casa de marcat.
Doresc sa stiu daca mai am nevoie de alte documente,avize,etc.pentru a functiona legal.
Cel mai recent răspuns: lutierul15 , utilizator 13:26, 9 Ianuarie 2014
Mergeti la agentia pentru protectia a mediului de care apartineti pentru a va interesa ce acte trebuie sa depuneti pentru a va elibera autorizatie de mediu " curatatorie si spalatorie haine" si care este taxa.
procedeul folosit este unul uscat ,se folosesc lampi bactericide cu raze ultraviolete,nu se utilizeaza apa,detergenti,substante chimice.Curatam doar perne din pene si puf- deseurile rezultate sunt dosurile pernelor,praf si pene degradate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia muncii - medici si asistente medicale lily1983 lily1983 buna as vrea sa rog sa-mi trimiteti instructiuni de protectie a muncii pentru medici si asistente medicale. Mersi (vezi toată discuția)
Salon infrumusetare - norme ue honey_geoo honey_geoo Buna seara! Care sunt normele de functionare ale unui salon de infrumusetare (manichiura, pedichiura, coafor, frizerie, cosmetica, masaj, solar)??????Care ... (vezi toată discuția)
Adeverinta incadrare in munca anamariacelik anamariacelik vreau sa depun un dosar de pensionare.La casa de pensii pentru adeverinta tip pentru incadrare in grupa II imi cere sa \"copleteze actul administrativ emis de ... (vezi toată discuția)