avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu banca

am si eu o intrebare daca am un credit si nu am achitat ratele in intregime si mia fost vandut dosaru la firma de recuperare si firma de recuperare nu imi accepta plata in rate imi cer neaparat plata de minim 50 la suta din credit lucru pe care eu nu mil permit ma ameninta cu executarea silita ce se poate face sau ce se poate intampla multumesc anticipat
daca vreti sa aflati in ce situatie va aflati, dati detalii: de cand este creditul,cand ati facut ultima plata (rata),cand a fost cesionat recuperatorului, etc
Asa cer ei, recuperatorii.Daca nu aveti bunuri, venituri, nu au ce sa va faca. Doar va cer banii. Daca aveti salariu, vi se va pune poprire pe 1/3 din salariu.
si daca eu depun lunar suma respectiva ce se poate intampla

creditu ii din 2007 problemele cu intarzierile la rata au inceput cam in urma cu un an cand sa diminuat venitu familiei am fost la banca si am cazut de comun acord sa fac depuneri lunar cat pot dar restantele sau acumulat si dosarul a fot vandut la firma de recuperare

plati am facut lunar ultima plata a fost facuta in decembrie 2013

despre firma de recuperare am aflat azi cand am mers la banca sa fac o plata am fost informata de catre angajata bancii si mi sa dat un nuar de telefo n sa ii contactez
Ultima modificare: Joi, 9 Ianuarie 2014
ContSters214341, utilizator
Este declarata scadenta anticipata, nu mai aveti beneficiul termenului, ori platiti tot, ori va executa silit. au dreptul sa faca asta.

Ce debit aveti?

aveti bunuri in prorpietate?
am de plata 5800 euro bunuri doar o masina care nu cred ca valoreaza mai mult de 1000 de euro dar nu se poate ajunge la o intelegere sa platesc in rate

Alte discuții în legătură

Frauda bancara ralukastrugaru ralukastrugaru am primit o citatie pe numele meu ca invinuita de la serviciu fraude sa ma prezint pe 22 02 pentru audiere intrun dosar penal .banuiesc cam ce-ar fi am credit ... (vezi toată discuția)
Excutare silita vasilee vasilee Buna ziua as avea o intrebare am avut si eu un credit de nevoi personale de la banca asta a fost din 2006 acum 11 ani timp de cateva luni lam platit dupa care ... (vezi toată discuția)
Recupereare rate , plecat in strainatate claudiu20092 claudiu20092 Buna ziua Fratele meu a luat un credit de 12000 euro de la BCR , si a ramas fara servici si nu a mai putut plati ratele Acum are 5 rate in urma si a ... (vezi toată discuția)