am primit o citatie pe numele meu ca invinuita de la serviciu fraude sa ma prezint pe 22 02 pentru audiere intrun dosar penal .banuiesc cam ce-ar fi am credit bancar si n-am mai avut posibilitatea sa-l platesc am fost la banca sa -mi mai scada din rata dar nu mil-au aceeptat si asa a trecut 2 ani in care n-am mai platit ca nu am mai putut,am girat cu apartamentul in care stau cum pot fi acuzata de frauda si ce trebuie sa fac? ma pot aresta? multumesc
Nu cred ca este vorba despre asta, intrucat banca nu s-ar fi adresat organelor penale ci ar fi procedat la executarea silita imobilului ipotecat.Prezentati-va si vedeti despre ce este vorba.N_ar fi rau sa margeti insotita de un avocat.
Nu va poate nimeni spune fara cunoaste detalii din dosar.Insa calitatea de invinuit presupune faptul ca a fost inceputa urmarirea penala impotriva dvs.
Da,este greu de estimat ceva atata timp cat nici dvs. nu stiti despre ce este vorba.
Doar daca ati facut creditul bancar pe baza de acte false ati putea raspunde penal.
Simplul fapt ca aveti un credit neplatit cu acte in regula nu inseamna ca ati savarsit o infractiune.
ca sa ni se acorde creditu trebuia sa ai sal.de 70 de mil pe cartea de munca ,sotul meu s-a angajat la o firma pe salariu asta timp de 7 luni platind totul la stat plateam circa 55 mil pe luna ,am mers la banca am depus actele si-au aprobat creditu in chf girand cu propria casa am facut imprumut de 90.000 mi euro ei au venit au evaluat apartamentul la 120.000mi euro am platit lunar rata dimp de 2 ani dupa care nu am mai putut plati si-am fost sa cerem o reesalonare,sa platim mai putin chf crestea mereu venisera si criza si eram in imposibilitate de plata intr timp am inteles ca s-a schimbat directorul banci si celui nou ii s-a parut suspect cum de ia acceptat creditul cu 7 luni sal asa mare si dupa aceia avea sal de 10 mil si ne-a dat la fraude nevrand sa accepte niciuna din variante cu creditul .cum poate sa numeasca frauda cand am girat cu propria casa ramin am platit ratele la zi timp de 2 ani,am fost sa vb cu ei sa-mi mai scada din rata si acum ma trezesc ca sunt invinuit c-am vrut sa fraudez banca. multumesc dom.avocat ce ne-am face fara sfaturile dv
Frauda
Larisa adela Vasile
am un priten care acum 3 ani a scos bani din banca pt o familie.el avea 19 ani nu lucrase niciodata si nu avea carte de munca ei iau facut una falsa au mers la ... (vezi toată discuția)
Frauda
sanduxxl
Azi au sunat la mama acasa cei de la BCR si i-au spus mamei ca ma vor da in judecata la penal pentru frauda.
Nu inteleg ce frauda? Nu mai am cum sa le platesc ... (vezi toată discuția)