am un priten care acum 3 ani a scos bani din banca pt o familie.el avea 19 ani nu lucrase niciodata si nu avea carte de munca ei iau facut una falsa au mers la banca si au luat bani.pe toate actele apare semnatura lui dar toti bani ia luat acea familie binenteles ca el nu stia de aceste falsuri si acesti indivizi au mai facut alte credite prostind mai multe persoane.ei au luat toti bani si au promos ca paltesc ratele dar nu sau tinut de promosiune.acum banca sia reziliat contractu si vrea toti bani odata.prietenul meu a mers la politie si a spus tot.politia a flat de aproape toti si au fost chemat sa dea declaratie.prietenul meu a primit o citati in care scrie ca este chemat la parchet IN CALITATE DE INVINUIT,IN CAUZA PRIVIND PR BALASEA ION SI ALTI.balasea ion fiind cel care a facut falsurile.ce inseamna asta?
ce poate el sa pateasca?
cine trebuie sa plateasca acum bancile?ca si banca e vinovata ca a acordat creditu pe acte false
ce ar trebui sa declare el?
MI se pare greu de crezut ca acel prieten nu a stiut nimic de credit. La banca se semneaza personal si cel care ia creditul este identificat de cei de la banca dupa buletin. daca "nu a stiut nimic", de unde aveau cei care au luat creditul datele lui personale si semnatura acestuia, chiar daca ar fi fost facuta alta falsa dupa semantura initiala?
Daca este chemat in calitate de invinuit, inseamna ca s-a inceput urmarirea penala impotriva lui. Este bine sa ii vada dosarul un avocat, pana nu e prea tarziu si ajunge dosarul in instanta.
el a semnat a mers la banca aridicat bani si apoi lea dat lor bani.el a crezut ca tot este legal ca lau mintit ca il angajeaza la ei si ca ii fac carte de munca DAR EI AU FUCUT UNA FALSA
Deci a stiut el ceva... daca i s-a promis ca va fi angajat, se presupune ca ar fi avut si el un beneficiu de pe urma acestei infractiuni, chiar daca acesta este indirect.
Inseamna ca sunt complici la savarsirea infractiunilor de inselaciune, fals si uz de fals.
Cel mai bine este sa isi angajeze avocat, ca noi aicea povestim discutii...
A SEMNAT DAR EL A CREZUT CA ESTE DEJA ANGAJAT LA EI.IN ACEEASI SITUATIE MAI ESTE SI MAMA SI CUMNATUL LUI SI SA NU EXAGEREZ CRED CA MAI SUNT 30-40 DE PERSOANE.CE AR PUTEA PATI ?ESTE POSIBIL S FACA TOTI PUSCARIE?AR PUTEA SA SCAPE DOAR CU O AMENDA PENALA SAU DOAR CU DOSAR?
:offtopic: Nu mai scrieti cu litere mari! Se intelege ca tipati.
Frauda bancara
ralukastrugaru
am primit o citatie pe numele meu ca invinuita de la serviciu fraude sa ma prezint pe 22 02 pentru audiere intrun dosar penal .banuiesc cam ce-ar fi am credit ... (vezi toată discuția)