avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit cu adeverinta falsa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit cu adeverinta falsa

Buna ziua.
Sotul meu a fost escrocat de un tip care i-a promis ca-l angajeaza.
A facut o adeverinta falsa si pe motiv ca-i face card a fost cu el la banca unde a semnat niste hartii.Ne-am trezit cu un credit pe cap de 8000 de euro.
Sotul meu nu a beneficiat de acei bani si nici nu s-a mai intalnit cu persoana respectiva ,aceasta plecand in strainatate.
Creditul a fost luat in 2007 si trebuia platita o rata lunara de 150 euro.Nu s-a facut nici o plata deoarece nu am beneficiat de bani si nici nu aveam bani sa platim acele rate.
In data de 04.02.2012 a sosit o notificare de la un executor judecatoresc.
Nu stiu ce sa facem.
Sotul meu s-a inbolnavit de nervi.
Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Mentionez ca creditul nu a fost girat cu nimic.Ni se poate lua apartamentul?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:10, 10 Februarie 2012
da, banca poate executa orice bun sau venit ce apartinr sotului dvs si - daca banca demonstreaza ca respectivul credit a fost luat ptr cheltuieli comune ale familiei - chiar bunurile comune ale sotilor.
Puteti depune plingere penala la Serv de Investigare a Fraudelor din cadrul Politiei insa asta nu va duce la susendarea procedurilor de executare silita (cel putin pina la inceperea urmaririi penale).
multumesc mult
Chiar daca e datorie personala banca poate cere partajajul si iesirea din indiviziune cu atribuirea imobilului catre sotul creditor.
In plus i se va face plangere penala ptr fals si uz de fals, sotul s-a folosit de acea adeverinta si nu cealalta persoana.
Cel mai bine e sa plateasca, altfel e cel putin complice.
Sa semnezi ceva fara sa citesti ce semnezi , mai ales cand e vorba despre un credit, este cel putin ciudat, ca sa nu ma exprim mai clar.
Eu nu v-as sfatui sa depuneti o plangere penala nicaieri, pentru ca o depuneti impotriva dvs. Chiar daca nu a citit sotul ce semneaza, a stiut ca adeverinta de falsa, deci, cum zicea cel de deasupra mea, e cel putin complice. Banii cine i-a ridicat? Nu putea sa ii ridice decat sotul dvs, si asta ar insemna ca a stiut si de imprumut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in calitatea de girant pnaitmihaela pnaitmihaela Buna ziua, Ma aflu in mijlocul unei mari probleme si am nevoie de un sfat daca se poate. Am fost rugata in decursul anului trecut de o colega sa o girez ... (vezi toată discuția)
Refinantare esuata din cauza debitorului/declaratie neindeplinita doru_radoi doru_radoi Buna seara, Un prieten de-al meu a facut o refinantare la o banca in modul urmator : banca i-a dat sumele necesare stingerii celorlalte credite si el a ... (vezi toată discuția)
Adeverinta falsa - urmari m4nonfire m4nonfire Buna ziua. As avea nevoie de o informatie ...un sfat. In urma cu doi ani impreuna cu sotia am reusit sa iau un credit ipotecar.. cu adeverinte false. La acea ... (vezi toată discuția)