avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Restituire indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Restituire indemnizatie crestere copil

va rog frumos sa-mi ma ajutati in urmatoarea probleme.in perioada martie 2010- ian 2012 am fost in concediu de crestere copil, aveam un contract de mandat cu o soc de asig. si am intrebat la societate daca pot sa fac sau nu asig si daca ma afecteaza la concediu, ei au spus ca nu. in acest timp am avut de ex in 2010 in dec o asig din care am incasat un comision de 18 lei. la inceputul acestui an am primit de la Agentia de Plati si asiatenta sociala ca tb sa restitui contravaloare indemnizatiei pt dec 2010 adica 1364 (mentionez ca ma 2 copii gemeni) cand m-am prez au spus ca e din cauza asig. am depus contestie dar sincer nu stiu ce sa mai fac ma pun sa restitui 1364 lei pentru ca am incasat 1364 lei.

va rog sa ma ajutati
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:10, 28 Ianuarie 2014
va multumesc pentru tot .da sincer nu mai am nici o speranta
am fost o .......... nu mai are rost m-am resemnat
Ultima modificare: Marți, 28 Ianuarie 2014
ana-cer, moderator
Totusi, incercarea moarte n-are.
Nu vad de ce sa nu incercati sa mergeti pana la capat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somer participant la recensamantul agricol 2010 lilianaTM lilianaTM Am fost somer si am participat la Recensamantul agricol in 2010. Munca mea s-a desfasurat 10 zile in decembrie 2010 si 10 zile in 2011 pe baza unei conventii ... (vezi toată discuția)
Recalculare indemnizatie de crestere a copilului kmi20 kmi20 calcularea indemnizatiei a fost gresita dar acum 3 ani,mai pot face contestatie asupra deciziei si cere recalcularea ei si eventual primirea banilor retroactiv? (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil primita in plus in mod necuvenit andrady06 andrady06 M-am angajat cu 6 luni inainte sa ies din concediul de crestere al copilului si nu am fost sa depun nici o cerere pentru stimulent deaorece abia am aflat ca ... (vezi toată discuția)