avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inregistrare magazin online de produse cosmetice cu ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inregistrare magazin online de produse cosmetice cu productie proprie

buna ziua,

va ro sa ma ajutati cu informatii referitoare la inregistrarea unei firme care sa permita urmatoarele actiuni:
- vanzare online produse cosmetice naturale
- parte din produsele cu vanzare online sunt din productie proprie ( adica am nevoie si de drepturi de productie produse cosmetice naturale pe care sa le vand prin propriul site )
- vanzare produse la diverse expozitii, targuri
- vanzare online cu livrare si plati externe

Am tot citit pe site-uri despre pasii deschiderii unui mahgazin online, insa imi prind putin urechile la inrregistrarea firmei ca si producator de cosmetice. Sa fac actele in doi pasi - mai intai mag online si apoi firma de productie?

Stiu ca foarte complicat cu productia si vanzarea produselor cosmetice si as incerca sa scap de aprobarile la minister etc ... Stiti firme care sa se ocupe de productia cremelor naturale pe baza retetelor pe care eu le furnizez?

stiu ca sunt multe intrebari insa daca va gasiti timp sa-mi raspundeti, as aprecia foarte mult :)

va multumesc anticipat
Pentru prima parte, pana va obisnuiti si cunoasteti piata, va inregistrati firma (srl) la registrul comertului; cod CAEN 4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
Nu va va trebui casa de macat. Veti da factura si incasarea se va face in avans contul bancar sau prin firma de curierat tot in cont.
multumesc frumos pentru raspuns. daca inregistrez firma pentru un cod caen pot adauga ulterior pe aceeasi firma alt cod, fara costuri suplimentare?
multumesc
Se poate adauga ulterior contra cost sau puteti sa le adaugati de la inceput chiar daca nu le veti utiliza decat dupa cativa ani sau poate deloc.
In legatura cu preparatele, acestea trebuiesc verificate si admise de catre Ministerul Sanatatii .

[Daca doriti reclama in site trimiteti un e-mail la mira@legalnet.ro sau contactati adminii]
Ultima modificare: Miercuri, 22 Ianuarie 2014
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare sapunuri handmade? cristinan44 cristinan44 Buna ziua! Am o prietena care ar dori sa deruleze o activitate de productie de cosmetice handmade, in principal sapunuri si nu stie care ar fi etapele necesare ... (vezi toată discuția)
Prestări servicii cosmetice si vanzare produse cosmetice online DoamnaS DoamnaS Buna ziua, Doresc sa înființez o entitate juridică cu următoarele activitati: - prestări servicii cosmetice Si tatuaje - magazin online produse ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)