avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Card alimentat din greseala
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Card alimentat din greseala

Daca dintr.o greseala primesc o suma de bani pe card si eu ma folosesc de ei. Ce se intampla??
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 22:54, 10 Ianuarie 2014
Veti fi cercetat penal pentru insusire de foloase necuvenite. Banii primiti eronat pe card trebuie returnati bancii.
daca nu se sesizeaza nimeni, esti un norocos, nu cred ca esti un infractor!!!!!
In termeni juridici se numeste "imbogatire fara justa cauza" si tine de dreptul civil si nu de cel penal.:stunned:
Persoana/banca care a virat gresit in contul altei persoane poate solicita printr-un proces civil restituirea sumei.

[ link extern ]
Si daca suma nu mai este? ;))
Daca nu mai este, asta e! Veti fi executat silit daca nu aveti de unde sa ii restituiti, poprire pe salariu, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poti fi obligat sa returnezi o suma de bani care a intrat gresit in contul tau bancar? iunana iunana Buna, Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns la o problema, m-am trezit cu niste bani in contul bancar de la o firma cu care nu mai am legatura, nu ... (vezi toată discuția)
Am primit bani in contul meu bancar fara sa fac nici o tranzactie Alexbb Alexbb Buna ziua. Am observat ca in contul meu bancar a aparut o suma nu foarte mica de dolari. Nu trebuia sa primesc bani de la nimeni. Probabil a fost greseala ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o problema acum cateva luni mi sau virat ... LaviniaSm LaviniaSm Buna ziua! Am si eu o problema si as vrea sa ma ajutati va rog frumos ,acum cateva luni mi sau virat 100 de mil din greseala la salariu,o clinica stomatologica ... (vezi toată discuția)