avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Venit realizat in concediu crestere copil 2 ani
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Venit realizat in concediu crestere copil 2 ani

In oct.2009 am nascut.am anuntat telefonic banca la care eram angajata ca am nascut si am intrat in concediu lauzie si firma generali la care baca ne-a pus sa ne facem ctr de agent asigurari in nume propiu pt a realiza asigurari pt credite cesionate bancii.In 6ian 2010 am intrat in concediu maternitate.In noiembrie 2010 am descoperit ca ctr cu generali nu a fost desfacut conf anuntului telefoni din 2009.M-am deplasat la sediu Generali si dupa citeva ore am reusit sa fac desfacerea ctr,spunindu-mise ca nu voi avea probelem din cauza asta ca nu am realizat polite de asigurari .Astazi am primit de la ajps o decizie--Arl.2. - Suma totala platita necuvenit cu acest titlu, pentru perioada 06.01 .2010 - 25J10.201 1 , respectiv 26565 lei se
recupereaza, in conditiile legii.
Art.3 - Decizia de debit arelabaza urmatoarele motive:
A REALIZAT VENITURI SUPUSE IMPOZITULUI IN BAZA CONTRACTULUI DE AGENT DE ASIGURARE
NR,1553/27.11.2008 INCHEIAT CU SC GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE, IN TIMP CE SE AFLA IN
INDEMNIZATIE PENTRU CRESTEREA COPILULUI----in 2010 am aparut in sistem cu o polita de rca pt care comisionul meu incasat a fost de 20 roni.Banii pt indemnizatie mi s-au virat doar cind copil avea 7 luni,in acest timp eu am trait imprumutind bani de la cunostinte deoarece timp de 7 luni eu am sunat lunar la ajps pt a vedea cind imi intra banii si mi se spunea ca dosarul meu este in verificare.......Eu nu sunt angajata nicaieri,postu de la banca mi s-a desfintat si am ramas in somaj care s-a terminat iar sotul meu este in somaj.Nu mi se pare corect sa returnez toata indemnizatia timp de 2 ani pt o suma de 20 roni ---Ce pot face?Cum ot rezolva problema??

Alte discuții în legătură

Suspendare contract agent de asigurari ContSters77243 ContSters77243 cand tb suspendat acest ctr de agent asig? inainte de intrarea in Cic sau odata cu prenatalul? daca inainte de cic exista un termen limita? in per celor 126 se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil spiderabp spiderabp Buna ziua! Am inteles ca trebuie sa lucrezi 10 luni in ultimul an pana la data nasterii pentru a beneficia de indemnizatie. Situatia mea este urmatoarea: In ... (vezi toată discuția)
S-a majorat indemnizatia de crestere a copilului?! vevy vevy Sunt o mamica care a nascut anul trecut (2010) in 30 iunie -inante de \"taieri\"-. Am beneficiat temporar de 70% din media veniturilor din ultimele 12 luni ... (vezi toată discuția)