avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Deschidere firma pentru site Pay to Click (PTC)
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Deschidere firma pentru site Pay to Click (PTC)

M-ar interesa si pe mine ce acte si cam cat m-ar costa sa deschid o firma care sa se ocupe cu administrarea unui site pay to click.

Paid To Click este un model de afacere online, care atrage trafic on-line de la oameni cu scopul de a câștiga bani de acasa. Paid-to-click, sau pur și simplu site-uri PTC, acționează ca intermediari între agenții de publicitate și consumatori, agentul de publicitate plateste pentru afișarea de reclame pe site-ul PTC, și o parte din această plată duce la privitor, atunci când el vede reclama.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Ianuarie 2014
Crystyann, utilizator
Cel mai recent răspuns: Crystyann , utilizator 23:40, 11 Ianuarie 2014
Actele necesare deschiderii unei astfel de societati sunt cele solicitate pentru orice SRL/SA si puteti consulta lista acestora pe onrc.ro.
Taxele de registru pentru constituire sunt in cuantum de aprox 500 RON.
Mai este necesara suma aferenta capitalului social al societatii (minimul legal este 200 RON pt SRL) insa aceasta suma ramane in contul societatii si onorariul avocatului sau persoanei imputernicite ce se va ocupa de constituirea societatii/inregistrarea actelor la registru comertului.
In masura in care apreciati ca va puteti descurca puteti sa va ocupati chiar dvs de pregatirea si inregistrarea dosarului.
Multumesc frumos pentru raspuns,as mai avea o intrebare,se poate deschide si SRL-D ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea unei firme (srl, srl-d) GabrielCarp GabrielCarp Buna seara! As dori sa stiu cam ce cheltuieli aproximative ar fi pentru deschiderea unei firme si care ar fi pasii de urmat pentru a face acest lucru. Sunt ... (vezi toată discuția)
Firma in romania cu activitate in franta nicolaevlasin nicolaevlasin 1.va rog sa imi spunei care ar fi pasii necesari deschiderii unei firme in Romania dar cu activitate in Franta 2.care ar fi taxele prntu o astfel de firma (vezi toată discuția)
Deschidere firma recrutare elenadumitru88 elenadumitru88 Buna ziua, Sunt interesata de procedura pentru deschiderea unei firme in Romania pentru contractare personal de lucru in Belgia. Adica, as vrea o forma de ... (vezi toată discuția)