Salut! Sunt in clasa a 10-a,iar pentru scoala avem de facut un proces literar pe baza romanului Ion de Liviu Rebreanu.Am vazut ca a fost postate 2 intrebari de genul,dar autorii intrebarii erau procurori si avocatul apararii,iar eu am rolul de avocat al acuzarii! M-ati putea ajuta si pe mine, sa-mi dati un imbold!:D
Ar fi cerut.. eu stiu.. :)) Dar char am nevoie sa sfaturile dumneavoastra in ceea ce priveste vinovatia lui! Un rechizitoriu, un discurs, intrebari, orice ma puteti ajuta! V-as ramane sincer datoare! Va multumesc!:)
Si eu il mai gassc uneori nevinovat, dar sunt in cealalta parte, in echipa de acuzare a personajului..
Daca il considerati nevinovat atunci cereti profesoarei/profesorului sa va treaca in echipa aparatorilor pentru ca nu va lasa inima sa acuzati un om nevinovat!:) Cum sa bagati un nevinovat la inchisoare?? O sa primiti un "plus" la nota!;) Si aveti deja cateva indicatii.
Proces
l-anamaria
Sunt eleva in clasa a 10 si la scoala trebuie sa facem un \"Proces Literar\",iar eu sunt procurorul.A-si avea nevoie de putin ajutor deoarce nu stiu cum ar ... (vezi toată discuția)