avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Intrebare proces recuperare taxa poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Intrebare proces recuperare taxa poluare

Am un proces activ pe baza recuperarii taxei de poluare din 2013, am primit o citatie prin care instanta imi cerea sa depun la dosar actele de provenienta ale masinii traduse, am facut cerere de amanare pe motiv ca nu detin actele, am facut cerere la DRPCIV pentru a mi se elibera copie dupa dosarul de inmatriculare in data de 25 nov. 2013.
Instanta mi-a acceptat cerera de amanare si mi-a trimis o citatie prin care mi se solicita sa completej timbrajul cu 117 lei.

Inca nu am primit copile dupa dosarul de inmatriculare de la DRPCIV, ce se intampla daca nu le primesc pana in data de 16.01.2014 cand am procesul?
Pot solicita inca o amanare pe baza neprimirii actelor solicitate de la DRPCIV?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: genius07 , utilizator 19:39, 16 Ianuarie 2014
Faceti dovada in instanta ca ati depus cererea de obtinere a actelor la care nu ati primit inca raspuns; solicitati instantei inca un termen sau chiar puteti solicita ca, chiar insasi instanta, avand in vedere lipsa raspunsului la cererea dvs., sa faca o adresa catre DRPCIV,
Problema e ca nu mi s-a dat nimic la mana cand am inaintat cererea la DRPCIV, am depus actele la ghiseu si mi s-a comunicat ca in termen de 30 zile voi primii actele...

Ce ma sfatuiti sa fac ?
Ultima modificare: Duminică, 12 Ianuarie 2014
genius07, utilizator
Este foarte rau ca cererea dvs. nu a fost facuta in 2 exemplare, unul sa se fi depus la institutia respectiva, iar pe cel de al doilea exemplar, care ramanea la dvs., sa fi obtinut nr. si data de inregistrare! Incercati sa faceti acum acest lucru si depuneti dovada, astfel, in instanta!
Dar daca trimit o noua cerere la DRPCIV prin posta cu confirmare de primire, se accepta in instanta ?

Problema e ca sediul DRPCIV este la 100 km de mine si nici nu ma pot deplasa zilele urmatoare din cauza serviciului.
Se poate trimite si prin posta cu confirmare de primire si valoare declarata (ce contine plicul dvs.), dar trebuie sa vi se intoarca confirmarea de primire la dvs. inainte de termenul de judecata! Depuneti la instanta in acest caz cererea, confirmarea si nota cu valoare declarata in copie certificata cf. cu originalul.

Alte discuții în legătură

Citatie judecatorie helpdr helpdr buna dimineata, v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns : intr-un proces civil am primit o citatie de la judecatorie emisa pe data de 11 mai pentru 28 octombrie ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala mariaba mariaba Mi-a fost ridicata masina parcata intr-o zona discutabila in ce priveste legalitatea. Am achitat taxele de recuperare a masinii si amenda. Am facut ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto neincheiata cristianno3 cristianno3 Buna as dori un sfat in urmatoarea problema: am vandut un autoturism acum 1 an unei persoane din alt oras doar cu o chitanta fara data sau suma trecuta pe ... (vezi toată discuția)