Am un proces activ pe baza recuperarii taxei de poluare din 2013, am primit o citatie prin care instanta imi cerea sa depun la dosar actele de provenienta ale masinii traduse, am facut cerere de amanare pe motiv ca nu detin actele, am facut cerere la DRPCIV pentru a mi se elibera copie dupa dosarul de inmatriculare in data de 25 nov. 2013.
Instanta mi-a acceptat cerera de amanare si mi-a trimis o citatie prin care mi se solicita sa completej timbrajul cu 117 lei.
Inca nu am primit copile dupa dosarul de inmatriculare de la DRPCIV, ce se intampla daca nu le primesc pana in data de 16.01.2014 cand am procesul?
Pot solicita inca o amanare pe baza neprimirii actelor solicitate de la DRPCIV?
Faceti dovada in instanta ca ati depus cererea de obtinere a actelor la care nu ati primit inca raspuns; solicitati instantei inca un termen sau chiar puteti solicita ca, chiar insasi instanta, avand in vedere lipsa raspunsului la cererea dvs., sa faca o adresa catre DRPCIV,
Problema e ca nu mi s-a dat nimic la mana cand am inaintat cererea la DRPCIV, am depus actele la ghiseu si mi s-a comunicat ca in termen de 30 zile voi primii actele...
Este foarte rau ca cererea dvs. nu a fost facuta in 2 exemplare, unul sa se fi depus la institutia respectiva, iar pe cel de al doilea exemplar, care ramanea la dvs., sa fi obtinut nr. si data de inregistrare! Incercati sa faceti acum acest lucru si depuneti dovada, astfel, in instanta!
Se poate trimite si prin posta cu confirmare de primire si valoare declarata (ce contine plicul dvs.), dar trebuie sa vi se intoarca confirmarea de primire la dvs. inainte de termenul de judecata! Depuneti la instanta in acest caz cererea, confirmarea si nota cu valoare declarata in copie certificata cf. cu originalul.
Alte discuții în legătură
Citatie judecatorie
helpdr
buna dimineata, v-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns : intr-un proces civil am primit o citatie de la judecatorie emisa pe data de 11 mai pentru 28 octombrie ... (vezi toată discuția)