avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Informatie - somatie plata taxa pentru activitate ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Informatie - somatie plata taxa pentru activitate neefectuata

Am un I.I.cu activitate principala CAEN 4711,infiintata in 2011...Pe 28/06/2012,am intentionat sa deschid un bar,dar nu am putut , deoarece nu am obtinut aprobarile necesare.Atunci am intrebat la camera de comert ce trebuie sa fac mai intai ,si a trebuit sa completez o cerere pt a mai adauga un CAEN in certificatul constatator.BAR nu am mai deschis(motivele mai sus).Acum dupa 2 ani, sunt somata de primarie sa platesc o taxa precum ca am functionat in regim de bar de la data de 28/06/2012.....Ce trebuie sa fac acum???...eu nu am functionat in regim de bar in aceasta perioada....

Alte discuții în legătură

Infiintare srl razvan_dochia2002 razvan_dochia2002 Va rog sa ma ajutati , sunt la inceput de drum si am depus actele pentru infiintare srl,dupa ce sunt gata cand pot deschide punctul de lucru si ce aprobari mai ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)