avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL

Va rog sa ma ajutati , sunt la inceput de drum si am depus actele pentru infiintare srl,dupa ce sunt gata cand pot deschide punctul de lucru si ce aprobari mai trebuie luate inainte de a incepe,spatiul de deschidere l-am gasit mai trebuie sa fac contractul de inchiriere cand va fii gata societatea,magazinul are cod caen principal 4711.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 20:29, 26 Februarie 2012
De ce nu ati deschis punctul de lucru odata cu infiintarea firmei, daca tot gasiseti spatiul?
Va trebuii sa mergeti iar la registru comertului,sa inregistrati punctul de lucru si sa-l si autorizati.Ulterior veti lua autorizatiile.
Daca faceati operatiunea odata cu infiintarea firmei costurile erau mai mici!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere-deschidere punct de lucru goegbv goegbv Vreau sa inchid un punct de lucru si sa deschid un altul tot pe aceeasi strada la alt nr. ce implica, pasi de urmat , costuri, pentru un magazin apicol SRL. (vezi toată discuția)
Deschidere srl cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule IoanaTdr IoanaTdr Deschidere SRL Buna seara, Am dori sa ne deschidem un SRL cu activitate de vanzare organe de asamblare si scule.Problema este ca nu stim absolut nimic despre ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)