avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere-deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere-deschidere punct de lucru

Vreau sa inchid un punct de lucru si sa deschid un altul tot pe aceeasi strada la alt nr. ce implica, pasi de urmat , costuri, pentru un magazin apicol SRL.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 12:23, 30 Octombrie 2014
Implica obtinerea actelor doveditoare a spatiului cu destinatie punct de lucru si mentionarea radierii vechiului punct de lucru si înfiintarea unui nou punct de lucru la registrul comertului. Se platesc taxe la registru comertului.
Operatiunea se poate face printr-o singura hotarare AGA /decizie a asociatului unic, cu aratarea activitatii ce va fi desfasurata (cod CAEN si descriere).
Nu implica redactarea unui nou act constitutiv (reactualizat).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere punct de lucru VasileNecula VasileNecula Buna ziua, Sunt asociat intr-un SRL impreuna cu alte 3 persoane, toti detinem cate 25% din firma. Reprezint societatea in calitate de administrator unic, ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen la actul constitutiv al unui srl manuelle manuelle Buna ziua. Pentru adaugarea unui Cod CAEN ca activitate secundara a unui SRL ce documente trebuie sa redactez si sa le depun la Registrul Comertului? Stiu ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru olan_andreea olan_andreea Buna ziua, In ce conditii trebuie sa declar deschiderea unui punct d elucru in actul constitutiv? Daca sunt societate de constructii in care punctele de ... (vezi toată discuția)