Buna ziua,
In ce conditii trebuie sa declar deschiderea unui punct d elucru in actul constitutiv?
Daca sunt societate de constructii in care punctele de lucru se modifica in functie de locul unde am lucrari, se poate face deschiderea unui punct de lucru doar printr-o hotarare AGA si in baza contractului de prestari servicii?
Obligatoriu se face hot AGA si se depune la registru impreuna cu actul constitutiv actualizat la deschiderea fiecarui punct de lucru.
Similar si la inchiderea lui, aveti obligatia radierii punctelor de lucru.
dar daca mie imi trebuie o astfel de decizie doar pentru a putea acorda diurna la muncitorii de pe santierul respectiv, pot face doar o decizie interna prin care administratorul decide plata diurnei pentru punctul de lucru respectiv (tinand cont ca am contract de prestari servicii unde se evidentiala locul santierului)?
in primul rand fiecare deschidere de punct de lucru nu este insotita de Actul constitutiv al societatii!
adica nu aveti obligatia intocmirii unui nou Act constitutiv odata cu deschiderea unui punct de lucru ci numai Hotararea AGA de deschidere a acestui punct de lucru la Registrul Comertului!
muncitorii in mod normal ar trebui sa aiba CIM , iar in conditiile aste nu trebuie nicio decizie a administratorului!!
Aveti insa obligatia deschiderii punctului de licru la Registru comertului, achizitionarea Registrului unic de control si de asemenea declararea punctului la Administratia financiara.