avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma din Roamnia cu punct de lucru in Italia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma din Roamnia cu punct de lucru in Italia

Buna tuturor, pentru o firma cu profil de activitate constructii navale din Roamnia care a reusit sa obtina un contract cu o firma din Italia pentru realizarea unor lucrari in domeniu ce se vor efectua in Italia cu personalul firmei Romanesti ma poate ajuta cineva sa imi spuna ce acte trebuie sa detina firma din Roamnia si care este procedura de a deschide un punct de lucru in Italia pentru efectuarea lucraii ? ce acte si unde trebuie sa ma adresez pentru muncitorii ce vor fi detasati in Italia ?

heloo ma ajuta si pe mine cineva????????
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Iunie 2010
pascalelenuta , utilizator
Cel mai recent răspuns: pascalelenuta , utilizator 11:38, 20 Iunie 2010
pentru a putea deschide un punct de lucru trebuie sa aveti contract de inchirire sau comodat pe spatiul unde se va deschide acesta.
apoi faceti o hotarare aga prin care hotarati deschiderea punctului de lucru, hotarare pe care impreuna cu dovezile de spatiu o depuneti la registrul comertului.
Buna Andreea ...ok si iti multumesc ...de acord cu tine dar intrebare...eu nu stiu ce trebuie sa fac din punctul de verede al salariatilor cum procedez sa ii si detasez pe santierul din Italia ce acte trebuie sa le fac ....aigurare E101 care este procedura de obtine aceasta asigurare ..apoi ..declar la registrul comertului aici in tara deschiderea de punct de lucru ..dar mai departe pentru punctul de lucru din Italia ar trebui sa ma inregistrez si la autoritatile Italiene ?? ce autorizari imi trebuiesc pentru aceasta sunt obligat sa fiu certificat ISO ??daca prestez servicii acolo cu firma mea din Roamnia ??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare salariat cetatean italian viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Soc. romaneasca are lucrare in desfasurare in Italia si doreste sa angajeze muncitori cetateni italieni si in ideea de a nu se mai complica cu muncitori ... (vezi toată discuția)
deschidere punct lucru in italia serban_ana67 serban_ana67 am o firma inregistrata in Romania cu obiect de activitate constructii, dar eu lucrez in italia pentru o alta firma de constructii ca pers fizica., vreau sa ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru olan_andreea olan_andreea Buna ziua, In ce conditii trebuie sa declar deschiderea unui punct d elucru in actul constitutiv? Daca sunt societate de constructii in care punctele de ... (vezi toată discuția)